top of page

LÆS MERE

rode-gym.jpg

JUMPING FITNESS

Jumping Fitness er et dynamisk fitnessprogram, som udføres på specielt udviklede trampoliner.

Grundlaget for Jumping Fitness er en kombination af hurtige og langsomme spring, variationer af traditionelle aerobictrin, dynamiske sprint og "powersport"-elementer.

Jumping Fitness er en fantastisk kardiotræning kombineret med god musik og glade mennesker.

Jumping Fitness er tre gange mere effektiv end løb, hvilket blandt andet skyldes den konstante tyngdekraftsændring, der medfører, at mere end 400 muskler bliver aktiveret samtidig. Jumping Fitness forbedrer styrken af de komplekse muskler i hele kroppen og er takket være trampolinens bløde affjedring velegnet til genopbygning efter skader. Jumping Fitness øger lungekapaciteten og den overordnede udholdenhed.

Jumping Fitness udføres af uddannede instruktører, der er indehavere af "Jumping Basis Diploma".

"Jumping er ikke vanskelig koreografi, men er velegnet for alle."

Kangoo-icon

KANGOO JUMPS

Kangoo Jumps støvler er en af de mest effektive måder at tabe sig og forme kroppen på. Kangoo Jumps støvlerne toner og former hurtigt og naturligt kroppen, og universitets undersøgelser har vist at der bliver brændt flere kalorier af ved regelmæssig træning end ved træning med helt almindelige sportssko. Med regelmæssig brug af Kangoo Jumps støvler afbalancere du stofskiftet der resulterer i flere brændte kalorier i løbet af hver træning. Desuden vil dit hvile stofskifte også blive mere effektivt og brænde flere kalorier af, længe efter dit træningspas er færdigt.
Videnskabelige undersøgelser viser, at du forbrænder omkring 25 % flere kalorier med Kangoo Jumps sammenlignet med de samme øvelser lavet med normale sko.

bottom of page