top of page

LÆS MERE

rode-gym.jpg

JUMPING FITNESS

Jumping Fitness er et dynamisk fitnessprogram, som udføres på specielt udviklede trampoliner.

Grundlaget for Jumping Fitness er en kombination af hurtige og langsomme spring, variationer af traditionelle aerobictrin, dynamiske sprint og "powersport"-elementer.

Jumping Fitness er en fantastisk kardiotræning kombineret med god musik og glade mennesker.

Jumping Fitness er tre gange mere effektiv end løb, hvilket blandt andet skyldes den konstante tyngdekraftsændring, der medfører, at mere end 400 muskler bliver aktiveret samtidig. Jumping Fitness forbedrer styrken af de komplekse muskler i hele kroppen og er takket være trampolinens bløde affjedring velegnet til genopbygning efter skader. Jumping Fitness øger lungekapaciteten og den overordnede udholdenhed.

Jumping Fitness udføres af uddannede instruktører, der er indehavere af "Jumping Basis Diploma".

"Jumping er ikke vanskelig koreografi, men er velegnet for alle."

Kangoo-icon

KANGOO JUMPS

Kangoo Jumps støvler er en af de mest effektive måder at tabe sig og forme kroppen på. Kangoo Jumps støvlerne toner og former hurtigt og naturligt kroppen, og universitets undersøgelser har vist at der bliver brændt flere kalorier af ved regelmæssig træning end ved træning med helt almindelige sportssko. Med regelmæssig brug af Kangoo Jumps støvler afbalancere du stofskiftet der resulterer i flere brændte kalorier i løbet af hver træning. Desuden vil dit hvile stofskifte også blive mere effektivt og brænde flere kalorier af, længe efter dit træningspas er færdigt.
Videnskabelige undersøgelser viser, at du forbrænder omkring 25 % flere kalorier med Kangoo Jumps sammenlignet med de samme øvelser lavet med normale sko.

NYT JUMPING FITNESS HOUSE SVENDBORG

Jumping House Svendborg har åbnet et lille, intimt fitnesscenter, hvor man kan træne selv, på løbebånd, spinningcykel, crosstræning og trappecenter. Man kan træne mellem 6. om morgenen, til 10. om aftenen. Du kan altid bestille en instruktør, hvis du har behov for det. Vi glæder os til at se dig - altid gratis kaffe!

ZUMBA MED GLORIA SOSA

Zumba er en dans fitness program, hvor du vil danse til en blanding af forskellige rytmer, primært latin rytmer. Mine timer er kendt for at være sjove, udfordrende, spændende, fyldte med lækre koreografier til de mest livsglade musik numre. Jeg har undervist Zumba i 13 år, og har erfaring med at undervise alle, ligemeget alder, eller dans erfaring.

Vi ses hver anden lørdag fra 9. - til 10.

LØB PÅ TRAMPOLIN MED CRISTINA

Løb til god musik, hver anden lørdag fra 10.15 - til 11.00. Cristina er klar med god energi og musik. Check vores bookingsystem

bottom of page